Nederland in de flow

Buro WorkFlow is opgericht door Melanie Raaijmakers.

"Ruim 20 jaar geleden heb ik WorkMassage opgericht om meer ontspanning en plezier op de drukke werkvloer te brengen. Onze stoelmassages en vitaliteit workshops helpen veel mensen een betere werkbalans te vinden. De menselijke psyche heeft altijd mijn aandacht getrokken. Hoe zitten wij in elkaar? Wanneer floreren we en wat is daar voor nodig? Na verschillende opleidingen (NLP, Stresscounseling, Voedingsconsulent, Vitaliteitstrainer en coach Werkgeluk) heb ik een mooie mix gevonden om mensen en organisaties te begeleiden naar meer vitaliteit en werkgeluk. Dit doe ik samen met andere adviseurs, arbeidsdeskundigen en coaches vanuit buro WorkFlow. 


In welke branche je ook werkt of op welke locatie, overal waar mensen samenwerken heb je situaties dat het even stroef loopt. Bij jezelf of in het team. Om wat voor reden dan ook. Veranderingen, weerstanden en spanningen zijn er nu eenmaal. De hindernissen die meer flow in de weg staan kunnen we samen nemen. Dat gaat vaak sneller is is nog leuker ook. Onze sessies en tools zetten alles in beweging om verder te komen.


Hierin worden we geholpen door wetenschappelijk onderzoek uit de positieve psychologie. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar de effecten van Vitaliteit en Werkgeluk. Het gaat al lang niet meer over een kortstondige hype maar over een nieuwe tijdgeest, een verandering in onze mindset en samenleving.


Werkgevers die investeren in gelukkige en gezonde medewerkers verdienen dit niet alleen terug, ze zijn ook een magneet voor potentiële collega's en klanten. 

Flow yourself up en neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden:-).

Buro WorkFlow werkt samen met WorkMassage ao. voor:

null   null   null   null   null   null

null   null   null   null   null   null

Wil je ook meer workflow op je werk?

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gesprek om wensen te bespreken.

Graag denken we mee over de mogelijkheden die passen bij jou, de organisatie en bedrijfscultuur.

arrow_drop_up arrow_drop_down