Flowreer workshops

Samen ontdekken hoe je flow vergroot

Flow Workshop

Ook als het even tegen zit kunnen we flowreren. 

Lastige situaties horen bij het leven. Negatieve gedachtes en gevoelens hoeven niet weg, we hebben ze gewoon. Als we flexibel met tegenslag leren omgaan kan dit de pijn verlichten. De wijzen uit het Oosten weten hier alles van. Heb je geen tijd om naar Tibet te gaan dan kun je toch in je dagelijks leven uit de voeten met onze praktische tips om te Flowreren:-). 


De eerste Flowreer dag is zondag 24 maart 2024 van 9.30 - 16.30 uur.

Deze flowreerdag is een mentale, fysieke en emotionele boost voor de ziel. Omgaan met tegenslag en toch doen wat je graag wilt staat centraal.

Sta je voor lastige keuzes of wil je graag inspiratie voor je koers, je bent van harte welkom! 

Ik ontmoet je graag op een inspirerende plek midden in de bossen bij Hilversum. Neem alvast een kijkje!

-> Pilotprijs voor vroege vogels: € 99,- euro incl. lunch. 

Kom je flowreren? Stuur een bericht naar buroworkflow@gmail.com voor meer info.

null

Tot dan! Groet van Melanie

 

De incompany Flow workshop is ideaal om samen inspiratie op te doen om het werkplezier te vergroten. We behandelen de flowfactoren die er voor zorgen dat je echt kunt flowreren. Als individu en als team. Samen kijken we  hoe dit te verankeren in de werkweek zodat het beklijft en onderdeel wordt van nieuwe gewoontes. Inzichten uit de positieve psychologie vertalen we in praktische tips & tools zodat je er direct mee aan de slag kunt. Dit kan resulteren in een betere samenwerking, meer waardering voor elkaar, gezonde gewoontes, meer werkplezier en/of minder werkdruk. 

Tarief: Dagdeel van 3 uur € 695,- excl. btw. Max. 12 deelnemers. Deze wordt incompany gegeven

***


De verkorte online Flow workshop is een opfrisser of kennismaking met de flow factoren. Het biedt deelnemers inzicht in de werking van flow en welke aspecten er nodig zijn om te kunnen flowreren :-) Na afloop weet je als deelnemer waar je nu staat en aan welk onderdeel je eventueel meer aandacht wilt besteden. Prikkelend en inspirerend, ideaal voor een team- of vitaliteitsdag. 

Tarief: Online workshop van 1 uur  € 495,-  excl. btw. Max. 12 deelnemers via Zoom

***


Individuele Flow sessies zijn online 1-op-1 gespekken die je ondersteunen je flowplan uit te voeren. Soms wil je gewoon even sparren of inspiratie op doen. Graag denken we mee hoe jij het beste kunt flowreren:-).

Tarief: Sessie van 45 minuten € 95,- excl. btw. online via Zoom.

***

"Als werkgever vinden we het belangrijk om tevreden en productieve medewerkers te hebben. Jullie massages en sessies werken daar aan mee". 

Anke Willems

CBB Heerlen en Sittard

Wij bieden massages aan voor ons personeel uit preventieve overwegingen en ter ontspanning. Dit wordt altijd goed ontvangen. We zijn super tevreden over de samenwerking ". 

Eunice leeuwin

Mulderblauw Architecten

“De workshop Werkgeluk heeft me doen beseffen waar ik werkgeluk uit haal. Dat er al veel goed gaat waar ik dankbaar voor ben. Je kunt er zelf veel aan doen”
 

Liselotte de Bruijn

 Zorggroep De Bilthuysen

Wil je ook meer energie en plezier op je werk?

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gesprek om je wensen te bespreken.

Graag denken we mee over de mogelijkheden die passen bij jou, de organisatie en bedrijfscultuur.