FlowGramma

Verhoog je flow-factor met een maatwerk programma.

Flow Programma

Ons FlowGramma voor Vitaliteit, Werkgeluk en Werkbalans is afgestemd op de wensen, doelen en missie van de organisatie. Elke medewerker is een radartje in het geheel. Daarmee heeft iedereen een betekenisvolle functie. Wordt dat ook zo ervaren? Er kunnen altijd situaties ontstaan waarbij de mentale veerkracht, de betrokkenheid, het plezier of de samenwerking onder druk komen te staan. Dat is heel menselijk. Effectief omgaan met veranderingen, je talenten benutten en balans houden kun je leren. Organisaties waar veel enthousiaste en ambitieuze mensen werken krijgen veel voor elkaar maar hebben 1 grote valkuil: doorgaan, doorgaan en nog een tandje bij zetten. Dan ligt uitputting op de loer.  Dat wil je voor zijn.


Heeft jouw organisatie ook te maken met een of meer van deze uitdagingen?
✔ Personeel betrokken en vitaal houden ook wanneer er vanuit huis wordt gewerkt
✔ Een gezonde werkbalans behouden in drukke tijden
✔ Medewerkers die al jaren in dienst zijn een uitdaging blijven bieden
✔ Regelmatig (kort) ziekteverzuim
✔ Conflicten op de werkvloer
✔ Te weinig tijd om leuke dingen te doen


Investeren in mensen kost tijd en geld. Kostbare tijd en geld. Doe je dat niet dan is de kans groot dat je waardevolle mensen verliest. De kosten van verzuim, werving en productiviteitsverlies zijn vele malen hoger groter dan preventie. Stop met uitstellen en huur onze experts in om de dynamiek te optimaliseren. Samen werken we aan groei in gezondheid, plezier, ontspanning en betrokkenheid. Onze professionals denken gericht mee en zetten wensen om in doelen, activiteiten, samenwerking en groei. 


null


Ieder programma is maatwerk waarbij we verschillende bouwstenen aan elkaar koppelen voor het beste resultaat.  Flowsessies, Flow vibes en flowcoaching. 

Een Flowgramma bestaat uit verschillende bouwstenen, afhankelijk van de doelstelling. De inhoud is gebaseerd op onze deskundigheid op het gebied van Vitaliteit, Werkgeluk en het creëren van een goede Werkbalans. Naast de teamsessies kan ook flowcoaching de deelnemers ondersteunen naar meer workflow. Onze flow vibes zijn laagdrempelig en zorgen voor ontspanning en plezier tijdens het programma. Ons netwerk bestaat uit trainers, coaches, masseurs en andere professionals om het FlowGramma als maatwerk aan te bieden. Voor de hele organisatie, voor een team of pilotgroep.
"We hebben het welzijn van onze collega’s hoog in het vaandel staan. Normaal gesproken verrassen we onze collega’s daarom met een massage op kantoor. In deze coronatijden is dat helaas niet mogelijk. De workshop Vitaliteit en Werkgeluk was daarom een goed alternatief. In deze onlinesessie zijn we meegenomen in een reeks oefeningen die je vanuit je werkkamer kunt uitvoeren en die bijdragen aan je vitaliteit en werkgeluk. Een korte meditatie, oefeningen om je schouders los te krijgen en het bloed beter door je lichaam te laten stromen zijn eenvoudig vanuit huis te doen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde sessie die iedereen weer een flinke boost heeft gegeven". 

- Selina Tomur - adviesbureau Van Dam & Oosterbaan.

Wil je ook meer workflow op je werk?

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gesprek om wensen te bespreken.

Graag denken we mee over de mogelijkheden die passen bij jou, de organisatie en bedrijfscultuur.

arrow_drop_up arrow_drop_down