Flow Programma

Verhoog je flow-factor in 3 maanden.

Flow Programma

Ons Flow Programma zorgt voor meer   Vitaliteit  en  Werkplezier. Uitgangspunten zijn de wensen, doelen en missie van de organisatie. 

Het uitrollen van Het vitaliteitsbeleid komt soms onder druk te staan door tijdgebrek van personeelstekort. Toch is het inzetbaarheid van personeel belangijk in tijden van verandering. Met onze 20+ jaren ervaring zijn wij een vitale schakel om van een vitaliteitsplan een beleving te maken die effectief, leuk en leerzaam is. Door draagvlak te creëren, bij te sturen en resultaten te meten zetten we deze onderwerpen vast op de agenda. Een gezonde werkbalans behouden is een continu proces waar we graag de basis voor vormen. Doe je dat niet dan betaal je later de rekeing voor verzuim, verloop en verminderde inzetbaarheid. Zonde van tijd, geld en energie!


In 3 maanden leren we deelnemers: 
✔ Inzicht in eigen flow en hoe deze te verhogen
 ✔ Veerkracht te oefenen in lastige tijden

✔ Regelmatig te ontspannen en fit te blijven

✔ Energiebronnen aan te boren
 ✔ Gezonde voedingkeuzes te maken

✔ Gesprektechnieken die motiverend zijn


Investeren in mensen kost tijd en geld. Kostbare tijd en geld. Doe je dat niet dan de kans groot dat je waardevolle mensen verliest. De kosten van verzuim, werving en productiviteitsverlies zijn vele malen groter dan preventie. Stop met uitstellen en bel voor een orienteeend gesprek met een van onze Vitaliteitadviseurs. Samen werken we aan gezondheid, plezier, ontspanning en groei. 


nul


Ieder programma is maatwerk waarbij we verschillende bouwstenen aan elkaar koppelen voor het beste resultaat. Bel voor een gratis adviesgesprek. 

Een Flowgramma bestaat uit verschillende bouwstenen, afhankelijk van de bestaande Vitaliteitsdoelen en behoeften. Onze 20+ ervaring met vitaliteit vergroten op de werkvloer staat garant voor creativiteit, draagvlak, plezier, resultaten en samenwerking. Alles voor een goede werkbalans! Naast de teamsessies en individuele flowcoaching zorgen workshops voor meer inzicht in eigen flow en hoe deze te vergroten. De verfrissende flow vibes zijn laagdrempelig en zorgen voor ontspanning en plezier tijdens het programma. Met ons netwerk van adviseurs, trainers, coaches, masseurs en andere professionals bedienen we organisaties in heel Nederland.
"We hebben het welzijn van onze collega’s hoog in het vaandel staan. Normaal gesproken verrassen we onze collega’s daarom met een massage op kantoor. In deze coronatijden is dat helaas niet mogelijk. De workshop Vitaliteit en Werkgeluk was daarom een goed alternatief. In deze onlinesessie zijn we meegenomen in een reeks oefeningen die je vanuit je werkkamer kunt uitvoeren en die bijdragen aan je vitaliteit en werkgeluk. Een korte meditatie, oefeningen om je schouders los te krijgen en het bloed beter door je lichaam te laten stromen zijn eenvoudig vanuit huis te doen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde sessie die iedereen weer een flinke boost heeft gegeven". 

- Selina Tomur - adviesbureau Van Dam & Oosterbaan.

Wil je ook meer flow op de werkvloer?

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek.

Graag denken we mee over de mogelijkheden die passen bij jou, de organisatie en bedrijfscultuur.

arrow_drop_up arrow_drop_down