Nederland in de flow

Buro WorkFlow is opgericht door Melanie Raaijmakers.

Ruim 20 jaar geleden ben ik  WorkMassage  begonnen om meer ontspanning en plezier op de drukke werkvloer te brengen. Dat bleek geen overbodige luxe. In korte tijd groeiden we door met vele masseurs en klanten door het hele land. De massages en workshops Vitaliteit, Werkgeluk, Stresshantering en officeGym geven we nog steeds. Interessant is dat we honderden bedrijven van binnen hebben gezien en duizenden medewerkers  gesproken. Los van de cultuur en branche kennen we succesfactoren voor vitaliteit en welzijn. Helaas zijn er ook valkuilen die nog te vaak voorkomen.

Onze  psyche heeft altijd mijn aandacht gehad. Na verschillende opleidingen (NLP, Stresscounseling, Voedingsconsulent, Vitaliteitstrainer/adviseur en teamcoach Werkgeluk) heb ik een mooie mix gevonden om mensen en organisaties te begeleiden naar meer vitaliteit en welzijn. Samen met arbeidsdeskundigen, coaches en andere professionals maken beleid levendig! 

We maken gebruik van wetenschappelijk onderzoek uit de positieve psychologie. Het gaat al lang niet meer over een kortstondige hype maar over een nieuwe tijdgeest, een verandering in onze mindset en samenleving. 


Werkgevers die betrokken zijn in vitaliteit en welzijn van medewerkers zien dat terug in duurzame inzetbaarheid, bedrijfsresultaten én klanttevredenheid. 

Flow yourself up en neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden:-).

Buro WorkFlow werkt samen met WorkMassage ao. voor:

null   null   null   null   null   null

null   null   null   null   null   null

Wil je ook meer workflow op je werk?

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gesprek om wensen te bespreken.

Graag denken we mee over de mogelijkheden die passen bij jou, de organisatie en bedrijfscultuur.