Flow programma

Verhoog je flow-factor in 3 maanden.

Flow Programma

Ons Flow Programma heet Hoofd en Lijf in Bedrijf. Met als doel om Vitaliteit en Werkplezier te vergroten bij medewerkers. Dat doen we door aan te sluiten bij wat er er al in beweging is bij het team van de organisatie. Het uitrollen van een vitaliteitsplan komt soms onder druk te staan door tijdgebrek of personeelstekort. Juist nu is mentale en fysieke veerkracht van groot belang. Met onze 20+ ervaring zijn wij een schakel tussen beleid en beleving. 

Ons 3 maanden programma richt zich op: Flow creëren, Mentale veerkracht vergroten en Fysieke gezondheid verbeteren   .

Resultaten :   
  ✔ Meer inzicht in eigen flow en hoe dit te vergroten     
  ✔ Tools om mentale veerkracht te vergroten

  ✔ Microbreaks voor spierherstel 

  ✔ Ontspanningsmethoden toepassen 
  ✔ Gezonde voedingkeuzes maken

Investeren in mensen is investeren in een bestendige toekomst. Op dit moment is volgens het WEF 15% van de medewerkers verminderd inzetbaar en staat 5% op omvallen. De kosten van verzuim, werving en vervanging zijn vele malen hoger dan investeren in preventie en amplitie. Bel voor een oriënterend gesprek met een van onze vitaliteitsadviseurs. Samen werken aan gezondheid, plezier en groei. 


nul


Ieder programma is maatwerk waarbij we verschillende bouwstenen aan elkaar koppelen voor het beste resultaat. Bel voor een gratis adviesgesprek. 

Een Flowgramma bestaat uit verschillende bouwstenen, afhankelijk van de bestaande Vitaliteitsdoelen en welke activiteiten al open bij een organisatie.

We werken vanuit deze 3 pijlers:
  • Fysieke balans
  • Mentale veerkracht
  • Flow en werkplezier


Onze 20+ ervaring met vitaliteit vergroten op de werkvloer staat garant voor creativiteit, plezier, resultaten en samenwerking. Alles voor een goede werkbalans. Naast de teamsessies en individuele flowcoaching zorgen workshops voor meer inzicht in eigen flow en hoe deze te vergroten. De verfrissende flow vibes zijn laagdrempelig en zorgen voor ontspanning en plezier tijdens het programma. Met ons  van adviseurs, trainers, masseurs en andere professionals bedienen wij organisaties in heel Nederland.

"We hebben het welzijn van onze collega’s hoog in het vaandel staan. Normaal gesproken verrassen we onze collega’s daarom met een massage op kantoor. In deze coronatijden is dat helaas niet mogelijk. De workshop Vitaliteit en Werkgeluk was daarom een goed alternatief. In deze onlinesessie zijn we meegenomen in een reeks oefeningen die je vanuit je werkkamer kunt uitvoeren en die bijdragen aan je vitaliteit en werkgeluk. Een korte meditatie, oefeningen om je schouders los te krijgen en het bloed beter door je lichaam te laten stromen zijn eenvoudig vanuit huis te doen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde sessie die iedereen weer een flinke boost heeft gegeven". 

- Selina Tomur - adviesbureau Van Dam & Oosterbaan.

Wil je ook meer flow op de werkvloer?

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek.

Graag denken we mee over de mogelijkheden die passen bij jou, de organisatie en bedrijfscultuur.