Buro Workflow

Gezond en gelukkig werken

Flow yourself up en neem vandaag nog 

contact op voor de mogelijkheden:-).

Gemiddeld werken we 4-6 uur per week vanuit onze flow. Dat kan eigenlijk best beter. Wat is nou precies flow, hoe bereik je dat en roep je dat op? Dat kan wanneer er aan enkele voorwaarden is voldaan. Wat een ieder vervolgens in flow brengt kan totaal verschillend zijn. Het heeft onder andere te maken met je talenten benutten, voldoende uitdaging, autonomie en focus. Flow is een natuurlijke en veerkrachtige bron om uit te putten. Iedereen heeft dit in zich. Werken vanuit flow is belangrijk om gezond, betrokken, met plezier én klachtenvrij te blijven werken.

Ons Flowprogramma ondersteunt medewerkers daarbij. Dat bleek geen overbodige luxe in een tijd dat alles verandert. Werkgevers die investeren in vitaliteit en welzijn van medewerkers zien dat terug in  productiviteit, werkplezier, betrokkenheid én daarmee klanttevredenheid.

In ons aanbod maken we gebruik van tools en onderzoeksresultaten uit de positieve psychologie. 

Dit is werken 3.0: Vitaliteit, Veerkracht en Verbinding .

Dat willen wij ook


Onze diensten

1. Flow programma

In 3 maanden meer vitaliteit, werkplezier en flow op de werkvloer. Voor en samen met medewerkers & thuiswerkers. Doelen, draagvlak, participatie, borging en resultaten delen werkt.

2. Flow coaching

Hoe zorgen we met elkaar voor meer flow tijdens het werk? Gesprekken en workshops die de teamspirit bevorderen en indiviuele medewerkers ondersteunen.

3. Flow vibes

Onze verfrissende activiteiten geven extra ontspanning en energie. Zo werk je aan een gezonde werkbalans. Flow vibes zijn los te boeken bv. tijdens een Vitaliteitsdag.

Steeds meer mensen ervaren stress door een hoge werkdruk. Werken aan mentale en fysieke veerkracht helpt de vitaliteit te vergroten.

Zingeving, plezier, ontwikkeling en autonomie resulteren in betrokken medewerkers. Minder verloop en meer productiviteit is een win/win situatie.


Tegenwoordig lopen werk en prive steeds meer door elkaar. Het jongleren met alle  ballen en rollen vraagt om flexibiliteit en ontspanning. Hoe bouw je dat in?

Personeel binden en boeien, hoge werkdruk, automatisering en een druk privé leven zijn uitdagingen van deze tijd. Investeren in gezonde en gelukkige medewerkers loont:-). 

  •           Wij helpen medewerkers energiek en vitaal te blijven. Met onze programma's  vergroten we bewustwording over een gezonde leefstijl. We behandelen de 6 pijlers voor een gezonde leefstlijl die medewerkers op persoonlijke wijze invullen. Deelname is praktisch, laagdrempelig en leuk. Zoals een complete Vitaliteitsdag of Gezondheidsweek.      
  •           Hoe kom je van tevreden naar bevlogen? Wie plezier heeft in het werk is productiever, creatiever en beter bestand tegen stress. Wanneer je in de flow raakt ervaar je meer geluk op het werk (en thuis). Ontdek daarom de 4 pijlers van werkgeluk en hoe ze te optimaliseren op jouw manier.      
  • Druk, druk, druk. Ook leuk werk kan uitputtend zijn. Juist enthousiaste en betrokken medewerkers hebben de neiging om maar door te gaan. Pas op voor deze valkuil. Regelmatig ontspannen zorgt voor een gezonde werkbalans.  Onze inspiratie sessies, massages en  flow vibes helpen daarbij.

Wat is workflow?

Wanneer je genoeg uitdaging en ontwikkeling in je werk ervaart geeft dat voldoening. Beleef je er ook nog eens veel plezier aan en ga je helemaal op in het moment dan zit je in "de flow". Deze flow vind je precies tussen voldoende uitdaging en het benutten van je talenten. Je kent deze momenten vast wel. Een gemoedstoestand waarbij je het beste uit jezelf haalt. Je bent creatief, zit vol energie en voelt je zelfverzekerd. Je hebt een prettige focus, contacten lopen soepel, je krijgt meer gedaan en bent minder vatbaar voor stress. Veerkracht, zingeving en werkgeluk zijn enkele resultaten van deze gemoedstoestand.

Wanneer je de elementen die tot jouw flow leiden kent kun je deze vaker creëren. In ons Flowprogramma werken we aan bewustwording, ontwikkeling en borging hiervan.

Durf te ontdekken, durf te spelen, durf te leren:-).

Maak het verschil.

Investeren in Vitaliteit en Werkgeluk is geen overbodige luxe. Volgens onderzoek van het World Economic Fund is 15% van de medewerkers verminderd inzetbaar en staat 5% op uitval. Bij 100 medewerkers met een gemiddeld jaarsalaris van € 30.000,- is het verlies € 63.000,- per jaar. De kosten van dit "grijs verzuim" zijn te verminderen met de juiste stappen voor een gezondere werkbalans. Wij faciliteren werkgevers en werknemers hier graag bij.
Naast het financiële plaatje is het natuurlijk ook gewoon wenselijk om gezond en gelukkig aan het werk te blijven.  Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op:-).

Ik wil meer weten
I can highly recommend Melanie as a therapist and her company as an excellent provider of such services. 

Kick Zandbergen

Google Netherlands

“Goede tips om met stress om te gaan! Stresspreventie workshop … Een definitieve aanrader!” 

Helen Demosthenous 

Cygnific

“Leerzame workshop Vitaliteit die Melanie op enthousiaste & inspirerende wijze geeft.” 


Rob Koot

 Gemeente Westland

  Hallo!

We denken graag met je mee over meer flow op je werk. 

Vitaliteit, Verbinding en Veerkracht zijn belangrijke pijlers.
Of het nu om een leuke activiteit gaat,  
een flow sessie met je team of ons complete  flow programma,

neem contact op voor een vrijblijvend vrolijk flowgesprek!  


                

 

We horen graag van je

Verstuur je bericht en we nemen contact met je op.


arrow_drop_up arrow_drop_down