Flow workshop

Samen ontdekken hoe je flow vergroot

Flow Workshop

Wil jij met je team flowreren? 


Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen op de hoogte is van eigen sterke kanten. Uit onderzoek blijkt dat juist deze kanten helpen om te flowreren. Daarnaast zijn er meer individuele aspecten die daaraan bijdragen. 

In de workshop leren deelnemers hoe ze meer invloed krijgen op eigen functioneren én de onderlinge samenwerking. Belangrijk voor vertrouwen en verbinding. 


Wetenschappers van positieve psychologie onderzochten dat maar liefst 40% van ons welbevinden te beïnvloeden is. Voor 50% zijn onze genen hier verantwoordelijk voor en slechts 10% wordt bepaald door omstandigheden. Terwijl daar vaak zoveel energie heen gaat …

-> Hoe krijgen we meer vat op die 40% is de vraag.


Incompany Flow workshop is ideaal om samen inspiratie op te doen. We behandelen de flowfactoren die er voor zorgen dat je echt kunt flowreren. Als individu en als team. Samen kijken we hoe dit te verankeren in de werkweek zodat het beklijft en onderdeel wordt van nieuwe gewoontes. Dit kan resulteren in een betere samenwerking, meer waardering voor elkaar, gezonde werkgewoontes en meer werkplezier. 


Deze boost voor je team brengt bewustwording en praktische handvatten om te flowreren, zelfs als het even tegen zit. Met humor bekijken we hoe ons brein werkt en hoe we lichter met lastige situaties kunnen omgaan.

Tools en tips uit de Positieve Psychologie helpen hierbij.

  • Wat zijn de flow factoren?
  • Welke flow aspecten heb jij nodig om te flowreren?
  • Hoe kun je dit toepassen in je werk en het dagelijks leven?
  • Wat kun je doen als het even tegen zit?


Tarief: Dagdeel van 3 uur € 695,- excl. btw. Max. 10 deelnemers. Deze wordt incompany gegeven

***


Verkorte online Flow workshop is een opfrisser of kennismaking met de flow factoren. Het biedt deelnemers inzicht in de werking van flow en welke aspecten er nodig zijn om te kunnen flowreren. 

De tips voor dagelijkse acties zijn praktisch om toe te passen. Deze inspiratie boost is ideaal voor een team- of vitalititsdag. 

Tarief: Online workshop van 1,5 uur € 495,-  excl. btw. Max. 15 deelnemers via Zoom

***


Individuele Flow sessie is een 1-op-1 gespek dat je helpt de Flowreer stappen te doorlopen die aansluiten op jouw situatie. Soms wil je gewoon even sparren of inspiratie op doen. Graag denk ik mee hoe jij het beste kunt flowreren:-).

Tarief: Sessie van 50 minuten € 75,- excl. btw. online via Zoom.

***

Reacties van deelnemers

"Een dag waarbij je toolkit enorm gevuld wordt, zodat je handvaten hebt om verder te kunnen. Gun het jezelf. De moeite waard!"***"Ik heb de dag als zeer prettig ervaren. Theorie en doe-opdrachten zijn helder en luchtig. De energie die je meebrengt zet mij aan, "ik wil meedoen"! Je laat door de opdrachten je eigen inzichten weer boven drijven, die in jezelf zitten maar door de waan van de dag soms een beetje begraven zijn."***
"Als je een beetje vastgeroest zit, je weet even niet meer welke weg je wilt bewandelen en meer helderheid wilt in wat je krachten zijn, moet je zeker bij jou zijn! Op een ongedwongen luchtige en humoristische wijze heb je mij weer op mijn weg gezet."***

"Ik heb ontdekt dat ik best heel moe ben van het alsmaar cheerleaden voor anderen en dat te weinig naar mezelf doe. Daar ga ik verandering in brengen"

***
"In de workshop vond ik de afwisseling van theorie, beweging, rust en met iemand samen een oefening doen een hele fijne en veilige opbouw."***
"Ik zou de workshop zeker aanraden als ondersteunend werk traject bij bijvoorbeeld UWV."***

"Als werkgever vinden we het belangrijk om tevreden en productieve medewerkers te hebben. Jullie massages en sessies werken daar aan mee". 

Anke Willems

CBB Heerlen en Sittard

Wij bieden massages aan voor ons personeel uit preventieve overwegingen en ter ontspanning. Dit wordt altijd goed ontvangen. We zijn super tevreden over de samenwerking ". 

Eunice leeuwin

Mulderblauw Architecten

“De workshop Werkgeluk heeft me doen beseffen waar ik werkgeluk uit haal. Dat er al veel goed gaat waar ik dankbaar voor ben. Je kunt er zelf veel aan doen”
 

Liselotte de Bruijn

 Zorggroep De Bilthuysen

Wil je ook meer energie en plezier op je werk?

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gesprek om je wensen te bespreken.

Graag denken we mee over de mogelijkheden die passen bij jou, de organisatie en bedrijfscultuur.