Flow Vibes

Flow vibes - 5 tips voor gezond en gelukkig werken

Waar zijn de flow vibes gebleven? 

Wat geeft ons tegenwoordig de meeste stress? Wat ik om me heen hoor, zie en zelf ook voel is het gemis van sociale contacten en persoonlijke nabijheid. De extra dimensie van live contact waar de energie over en weer gaat. Waar creativiteit en nieuwe ideeën ontstaan, waar zelfspot en humor de dag relativeren. Waar je even ongegeneerd kunt foeteren om vervolgens opgelucht weer verder te gaan. Dat ventieltje legen en weer opladen.

Flow vibes die automatisch ontstaan proberen we nu met teams, zoom, skype en andere oplossingen te vangen. Mijn complimenten aan organisaties die tijd inruimen om elkaar echt even te spreken buiten de zakelijke meetings om. Leuke borrels en sessies die online gehouden worden kunnen best voor ontspanning en plezier zorgen. Toch zitten we met z’n allen nog teveel. En dat is ongezond. Ook willen we de betrokkenheid met elkaar weer meer beleven.

Laten we daarom flow vibes combineren met plezier, beweging, ontspanning én bezinning.

Het is tijd voor de WorkFlow piramide! Wil jij meer grip krijgen op je (work)flow boek dan een online sessie met je team. Samen energie opdoen en afspraken maken over een vitale werkweek. Ontdek de 5 tips die voor meer workflow zorgen.

De sessie is praktisch en interactief zodat iedereen er van opknapt én er wat van opsteekt. Het is tijd voor nieuwe gewoontes. Het is tijd voor Flow vibes. Doe je mee?

Check www.buroworkflow voor de mogelijkheden. Bellen kan ook: 06 – 143 722 50.

-> Flow me up in de Week van de Werkstress 😊.