Flow coaching

Samen ontdekken hoe je flow houdt in je team

Flow Coaching

Een Sessie met een flow coach is ideaal om samen inspiratie op te doen. Door een vraag te onderzoeken word je bewust van de huidige situatie, je wensen voor de toekomst en mogelijke stappen daar naar toe. Dit resluteert in een plan van aanpak dat past bij jou én bijdraagt aan de workflow van je team. In een sessie van 1 dagdeel gaan we telkens 1 "Hoe-vraag" uitwerken. 

Bijvoorbeeld:

✔ Hoe staat het met ons eigen werkplezier?
✔ Hoe kunnen we werkdruk verminderen?
✔ Hoe maken we vitale gewoontes met elkaar?
✔ Hoe behouden we een gezonde werkbalans?

Na de sessie heeft elke deelnemer een eerste stap geformuleerd naar een gewenst resultaat:-). In een tweede sessie leggen we de persoonlijke routes naast elkaar en bekijken we hoe het team er als geheel beter van wordt. Dit kan resulteren in een betere samenwerking, meer waardering voor elkaar, gezonde gewoontes, meer werkplezier en minder last van werkdruk.


Tarieven 

Per dagdeel van 3,5 uur € 695,- per groep van max. 10 deelnemers.
Aanvullend verzorgen we individuele flowsessies om een onderwerp verder uit te werken, offerte op aanvraag.  


Alle combinaties zijn mogelijk

Graag sluiten we aan bij wat er nodig is om de gewenste verandering te creëren. Daarom zal geen enkele sessie hetzelfde zijn. Door combinaties te maken die aansluiten bij wat er al is, behoeften, bedrijfscultuur en doelen komen we tot een passende aanpak. Dit kan ondersteunend zijn aan het Flowprogramma of tijdens een speciale Vitaliteitsweek.


Durf te ontdekken, durf te spelen, durf te leren:-).

"Als werkgever vinden we het belangrijk om tevreden en productieve medewerkers te hebben. Jullie massages en sessies werken daar aan mee". 

Anke Willems

CBB Heerlen en Sittard

Wij bieden massages aan voor ons personeel uit preventieve overwegingen en ter ontspanning. Dit wordt altijd goed ontvangen. We zijn super tevreden over de samenwerking ". 

Eunice leeuwin

Mulderblauw Architecten

“De workshop Werkgeluk heeft me doen beseffen waar ik werkgeluk uit haal. Dat er al veel goed gaat waar ik dankbaar voor ben. Je kunt er zelf veel aan doen”
 

Liselotte de Bruijn

 Zorggroep De Bilthuysen

Wil je ook meer workflow op je werk?

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gesprek om je wensen te bespreken.

Graag denken we mee over de mogelijkheden die passen bij jou, de organisatie en bedrijfscultuur.

arrow_drop_up arrow_drop_down