Flow coaching

Samen ontdekken hoe je flow vergroot in je team

Een Sessie met een flow coach is ideaal om samen inspiratie op te doen. Door een vraag te onderzoeken woord je bewust van de huidige situatie, je wensen voor de toekomst en mogelijke stappen daar naar toe. Dit resultaat in een plan van aanpak dat verleden bij jou én de workflow van je team. In een sessie van 1 dagdeel gaan we telkens 1 "Hoe-vraag" uitwerken. 

bijvoorbeeld:

✔ Hoe staat het met ons eigen werkplezier? 
✔ Hoe kunnen we werkdruk verminderen? 
✔ Hoe maken we vitale gewoontes met elkaar? 
✔ Hoe behouden we een gezonde werkbalans?

Na de sessie heeft elke deelnemer een eerste stap voorbereiding naar een gewenst resultaat:-). In een tweede sessie leggen we de persoonlijke routes naast elkaar en bekijken we hoe het team er als geheel beter van wordt. Dit kan een betere samenwerking opleveren, meer waardering voor elkaar, gezonde gewoontes, meer werkplezier én minder werkdruk.


Tarief 

Per dagdeel van 3 uur € 695,- excl. btw. Max. 12 deelnemers. 

vitaliteit-webinar

Het online programma Tijd voor Vitaliteit bestaat uit 3 delen. De workshops zijn los te boeken of als compleet programma wanneer je alle facetten wilt belichten. Juist nu is vitaliteit zo belangrijk. Het is prettig om te weten hoe je hier zelf invloed op uit kunt oefenen op een manier die bij je past.

Zoals je weet is het net als bij de sportschool: vitaliteit heeft onderhoud nodig. Regelmatig bezig zijn met je doelen en hier op een leuke manier aan werken motiveert om het vol te houden.

In dit webinar deel ik praktische tips op het gebied van:

  • Fysieke balans
  • Mentale veerkracht
  • Flow en werkgeluk


Werk je al aan een doel dat je vitaliteit verhoogt of wil je graag geïnspireerd worden? Wat het ook is, groot of klein, je kunt het versterken tijdens deze workshops.

Ideaal om met je team te volgen  bijvoorbeeld tijdens een Vitaliteitsdag. Een workshop duurt 1 uur met maximaal 12 deelnemers. Interactief, leuk en leerzaam:-). 


Tarieven:

Online workshop van 1 uur  € 495,-  excl. btw. Max. 12 deelnemers.

Incompany workshop van 1,5 uur incl. gadget en handout € 595,- excl. btw. Max 12 deelnemers.

Individueel traject 5 online sessies flowcaoching  van elk 1 uur voor € 595,- excl. btw.  

Is er al een vitaliteitsprogramma dat loopt dan sluiten we daar graag bij aan. We ondersteunen bij het uitrollen daarvan en vullen dit aan waar nodig met onze diensten. Alleen als we met de stroom meegaan kunnen we deze  ten gunste sturen. Daarom zal geen enkele sessie hetzelfde zijn. Door aan te sluiten bij wat er nodig is, de bedrijfscultuur en doelen komen we tot een passende aanpak. Of het nu een compleet flow programma is, enkele groepsessies of enkel losse flow vibes. 

Fun makes it run:-).


Durf te ontdekken, durf te spelen, durf te leren :-).

"Als werkgever vinden we het belangrijk om tevreden en productieve medewerkers te hebben. Jullie massages en sessies werken daar aan mee". 

Anke Willems

CBB Heerlen en Sittard

Wij bieden massages aan voor ons personeel uit preventieve overwegingen en ter ontspanning. Dit wordt altijd goed ontvangen. We zijn super tevreden over de samenwerking ". 

Eunice leeuwin

Mulderblauw Architecten

“De workshop Werkgeluk heeft me doen beseffen waar ik werkgeluk uit haal. Dat er al veel goed gaat waar ik dankbaar voor ben. Je kunt er zelf veel aan doen”
 

Liselotte de Bruijn

 Zorggroep De Bilthuysen

Wil je ook meer workflow op je werk?

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gesprek om je wensen te bespreken.

Graag denken we mee over de mogelijkheden die passen bij jou, de organisatie en bedrijfscultuur.