Flow coaching

Samen ontdekken hoe je flow houdt in je team

Flow Coaching

Een Sessie met een flow coach is ideaal om samen inspiratie op te doen. Door een vraag te onderzoeken woord je bewust van de huidige situatie, je wensen voor de toekomst en mogelijke stappen daar naar toe. Dit resultaat in een plan van aanpak dat verleden bij jou én de workflow van je team. In een sessie van 1 dagdeel gaan we telkens 1 "Hoe-vraag" uitwerken. 

bijvoorbeeld:

✔ Hoe staat het met ons eigen werkplezier? 
✔ Hoe kunnen we werkdruk verminderen? 
✔ Hoe maken we vitale gewoontes met elkaar? 
✔ Hoe behouden we een gezonde werkbalans?

Na de sessie heeft elke deelnemer een eerste stap voorbereiding naar een gewenst resultaat:-). In een tweede sessie leggen we de persoonlijke routes naast elkaar en bekijken we hoe het team er als geheel beter van wordt. Dit kan een betere samenwerking opleveren, meer waardering voor elkaar, gezonde gewoontes, meer werkplezier én minder werkdruk.


Tarieven 

Per dagdeel van 3,5 uur € 695,- per groep van max. 10 deelnemers.
Aanvullend verzorgen we individuele flowsessies om een onderwerp verder uit te werken, offerte op aanvraag.  


Alle combinaties zijn mogelijk

Graag sluiten we aan bij wat er er nodig is om de verandering te creëren. Daarom zal geen enkele sessie hetzelfde zijn. Door combinaties te die aansluiten bij wat er nodig is, bedrijfscultuur en doelen komen we tot een passende aanpak. Dit kan ondersteunend zijn aan het Flowprogramma of los te boeken voor bv. een Vitaliteitsdag.


Durf te ontdekken, durf te spelen, durf te leren :-).

"Als werkgever vinden we het belangrijk om tevreden en productieve medewerkers te hebben. Jullie massages en sessies werken daar aan mee". 

Anke Willems

CBB Heerlen en Sittard

Wij bieden massages aan voor ons personeel uit preventieve overwegingen en ter ontspanning. Dit wordt altijd goed ontvangen. We zijn super tevreden over de samenwerking ". 

Eunice leeuwin

Mulderblauw Architecten

“De workshop Werkgeluk heeft me doen beseffen waar ik werkgeluk uit haal. Dat er al veel goed gaat waar ik dankbaar voor ben. Je kunt er zelf veel aan doen”
 

Liselotte de Bruijn

 Zorggroep De Bilthuysen

Wil je ook meer workflow op je werk?

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gesprek om je wensen te bespreken.

Graag denken we mee over de mogelijkheden die passen bij jou, de organisatie en bedrijfscultuur.

arrow_drop_up arrow_drop_down